Meteen naar de inhoud

WebDesign

Een website is meer dan een digitale pagina op het web. Een website is in feite uw digitale visitekaartje. Een eerste indruk maak je maar 1 keer en samen met u zorgen wij voor een verpletterende indruk met uiteraard de juist Priql

Zelfstandig ondernemer, een evenement, een club of vereniging of een persoonlijke website… het maakt voor ons niet uit. Wij gaan in dit avontuur samen met u werken naar het einddoel: Een website die aansluit op uw wensen met uiteraard een professionele uitstraling.

1. Website op maat

2. Website voor events

De kracht van een goede website wordt ook tegenwoordig nog vaak onderschat.  Een website van Priql is een website zonder gedoe. Dit maakt het behapbaar en betaalbaar.Wist u dat een website u werk uit handen kan nemen en zelfs omzet kan genereren?

Een evenement heeft meestal een tijdelijke aard en een uitgebreide website is in die gevallen dan ook gewoon onnodig. Priql heeft hier de perfecte oplossing voor. Een financieel aantrekkelijke website die exact aan het doel voldoet.

Website zonder gedoe!

Waarom is een Priql website zo goedkoop? Dit is een veelgestelde vraag waar we een duidelijk antwoord op kunnen geven: Een Priql website is een website zonder gedoe!

De meeste websites zijn gebouwd met enorme overkill. Een Ferrari die gebruikt wordt als een standaard gezinsauto. Niets mis mee natuurlijk, maar op financieel gebied kan dit natuurlijk een stuk goedkoper.  Een website van Priql wordt gebouwd zonder onnodige ‘marketing toeters en bellen’ en dit scheelt tijd en ook een hoop geld. 

Onze websites zijn van hoge kwaliteit en komen met de onderstaande leveringsvoorwaarden:

 • professionele uitstraling
 • professionele URL
 • professioneel e-mailadres
 • 4 pagina’s (home, over ons, portfolio, contact)
 

Website voor events

Uit ons marktonderzoek hebben wij achterhaald wat de wensen en behoefte zijn waaraan een website voor evenementen moet voldoen. Op basis van deze uitkomsten hebben wij de ‘website voor events’ ontwikkeld. 

De ‘website voor events’ is uitermate geschikt voor bruiloften, babyshowers, vrijgezellenfeesten, concerten en beurzen. Staat uw evenement hier niet tussen? Wat ons betreft is alles bespreekbaar en neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Waarom is dit zo’n uniek product:

 • al binnen enkele dagen online
 • professionele uitstraling
 • design sluit aan op uw huisstijl
 • inclusief 4x klein onderhoud
 • financieel verantwoord
 

Door gebruik te maken van standaardisering kunnen we de kosten laag houden en snelle levering garanderen. Uiteraard passen we de website qua design dusdanig aan dat deze uniek lijkt en dat deze volledig aansluit bij het thema en de huisstijl. In basis worden de volgende elementen standaard weergegeven:

 • algemene informatie zoals bijv een programma
 • nieuws & updates
 • contact & route

Algemene informatie

Nieuws & updates

Contact & route

excl.BTW

De juiste priql is de sleutel tot succes!

Wij helpen graag mee met het succesvol maken van uw bedrijf!